Digitale ontmoeting met je vrijwilligers (online vorming)

Voor verantwoordelijken

Datum

15 januari 2021

Tijd

10u - 11u

Prijs

Gratis voor Presentverantwoordelijken

Deadline inschrijvingen

14 januari 2021

Spreker

Present vzw

Locatie

Online vorming

Digitale ontmoeting met je vrijwilligers (online vorming)

Voor verantwoordelijken

Mis je jouw vrijwilligers en wil je hen een hart onder de riem steken? Dan is een digitale bijeenkomst een goed idee om in contact te blijven. Present heeft aan de hand van online vormingen ontdekt dat vrijwilligers van alle leeftijden goed overweg kunnen met online meetingen.

In deze infosessie reiken we concrete ideeën aan om digitale verbinding te maken met je vrijwilligers. Eerst overlopen we de vele mogelijkheden van Zoom, we testen alles samen uit zodat het programma geen geheimen meer kent voor jou. Daarna bespreken we welke werkvormen er digitaal mogelijk zijn om met je vrijwilligers in verbinding te gaan. Een presentatie delen over de afspraken in de voorziening als infomoment, een reflectiemomentje over deze moeilijke tijd of een ludieke quiz als bedanking voor hun inzet en begrip? Samen ontdekken we wat er bij jouw werking past en zoeken we hoe dat gerealiseerd kan worden.

Present gaat nog een stapje verder en wil je hier écht mee ondersteunen. Zo maken wij de Zoomlink aan voor je bijeenkomst en voorzien we een handleiding voor jezelf en de vrijwilligers over de werking van Zoom. We kunnen de bijeenkomst samen met jou ook op voorhand uittesten. Inhoudelijk ben jij dan natuurlijk verantwoordelijk voor de input.

Graag tot zooms!