Ook in 2021 zetten enkele zorgvoorzieningen hun deuren voor jullie open, dus check hieronder alle kampdata als je zin hebt om op mini-vakantie te gaan in eigen land! Inschrijven doe je door op een kamp te klikken. Na je inschrijving neemt de kampverantwoordelijke in de voorziening contact met je op.

Als je kamp toch niet kan doorgaan omwille van de coronamaatregelen, word je daarvan op de hoogte gebracht. Vingers gekruist voor een goed Jokajaar!

Minikampen

Minikampen zijn korte, maar krachtige Joka-kampen die we doorheen het jaar organiseren. Perfect voor een inleefstage of als je zin hebt in een weekend vol plezier! Tijdens dit weekend ben je van vrijdagavond tot zondag aanwezig in een voorziening en mag je enkele zotte activiteiten bedenken.

Zevenhuizen 29/10/2021-31/10/2021

In deze zeven huisjes vlakbij Gent woont een grote familie van mensen met een licht tot ernstig verstandelijke beperking. Eén ding hebben ze gemeen: ze houden van plezier en gezelligheid, zoals een uitstapje naar de Blaarmeersen! Door de kleinschaligheid van deze woonvorm kan je echt alle bewoners goed leren kennen. De ligging vlakbij Gent biedt veel inspiratie voor leuke activiteiten, vréé wijs! Tijdens dit Halloween weekend kan je veel plezier beleven!

Schrijf je hier in.

Zomerkampen

We kondigen ons zomeraanbod aan in het voorjaar. Hou deze pagina dus goed in de gaten!

Je kan ook op de hoogte blijven door Present vzw te volgen op facebook en instagram.