Ook in 2021 zetten enkele zorgvoorzieningen hun deuren voor jullie open, dus check hieronder alle kampdata als je zin hebt om op mini-vakantie te gaan in eigen land! Inschrijven doe je door op een kamp te klikken. Na je inschrijving neemt de kampverantwoordelijke in de voorziening contact met je op.

Als je kamp toch niet kan doorgaan omwille van de coronamaatregelen, word je daarvan op de hoogte gebracht. Vingers gekruist voor een goed Jokajaar!

Zomerkampen

Voorzieningen voor mensen met een beperking

DVC de Triangel - 4-10 juli (Lovendegem)

Op dit kamp kom je terecht op een heel mooi domein waar je een hele week afwisselend jongeren én volwassenen met een mentale beperking entertaint met je leuke activiteiten

De Lovie - 11-16 juli (Poperinge)

Op dit kamp kom je terecht op een prachtig kasteeldomein waar je een hele week jongeren met een verstandelijke beperking een superleuke week bezorgt met je leuke activiteiten.

Levedale - 19-23 juli (Wolvertem)

Wij staan voor: “thuis, warm, gezelligheid, vreugdevol en enthousiasme”! Wat zouden wij, bewoners en personeel, jullie graag weer verwelkomen op ons domein, gelegen aan een mooi park met vijver en bos. Het zal samen een echt kampavontuur worden!

O.C. Huize Terloo - 19-23 juli (Bellingen)

Heb je zin in een leuke uitdaging? Onze jongeren kunnen niet wachten om samen met jou een leuke, gevarieerde kampweek te beleven!

Zevenhuizen - 16-20 augustus (Gent)

In deze zeven huisjes vlakbij Gent woont een grote familie van mensen met een licht tot ernstig verstandelijke beperking. Eén ding hebben ze gemeen: ze houden van plezier en gezelligheid, zoals een uitstapje naar de Blaarmeersen! Door de kleinschaligheid van deze woonvorm kan je echt alle bewoners goed leren kennen. De ligging vlakbij Gent biedt veel inspiratie voor leuke activiteiten, vréé wijs! 

Vorming voor nieuwe kampers

Ga je voor de eerste keer mee op kamp? Of heb je nood aan een opfrissing? We bieden 2 online vormingsmomenten aan die je wapenen met de nodige kennis en inspiratie om vol vertrouwen op kamp te vertrekken. Inschrijven kan door op één van onderstaande links te klikken.

Online vorming voor nieuwe kampers op 3 juli - 14u-16u30

Je kan ook op de hoogte blijven door Present vzw te volgen op facebook en instagram.