Op minikamp in WZC Keyhof

Minikamp

Begin

28 april 2023

Eind

30 april 2023

Prijs

Gratis

Doelpubliek

Ouderen

Locatie

Stroobantsstraat 75, 3040 Huldenberg
Registreer je hier

Op minikamp in WZC Keyhof

Minikamp

Wil je graag tijdens het schooljaar aan vrijwilligerswerk doen? Of moet je in het kader van je opleiding een vrijwillig engagement opnemen? Dan is een minikamp de perfecte match voor jou!

Tijdens een minikamp breng je een weekend door in een zorgvoorziening en bedenk je leuke activiteiten voor de bewoners. In dit geval verblijf je in woonzorgcentrum Keyhof, gelegen in het landelijke Huldenberg (Vlaams-Brabant). Hier wonen zowel de zusters Annonciaden van Huldenberg, als ouderen uit de omgeving met een grote zorgvraag. In iedere woning wonen 8 bewoners samen. De zorg wordt aangepast en is op maat van ieder individu met respect voor ieders eigenheid. Huiselijkheid, zich goed en gewaardeerd voelen, staan centraal. We trachten van iedere dag iets moois te maken en daar past een Jokakamp helemaal bij! Je krijgt de kans om onze geweldige bewoners te ontmoeten en samen een leuk weekend te beleven.

Op dit kamp is er plaats voor 4 deelnemers, aarzel dus niet en schrijf je snel in door op de registratieknop te klikken!